Een nieuwe kamer in één dag? Pleijsier Hotelrenovatie kan het!

mei 27, 2021
pleijsier hotelrenovatie one day

Een hotelkamer in één dag volledig gerenoveerd? Het kan met Pleijsier Hotelrenovatie! De bestaande inrichting wordt door One Day specialisten uitgeruimd en opgeslagen in de afgesproken ruimte. Onze werkzaamheden zijn op elkaar afgestemd, hierdoor zijn we in staat om de hotelkamer in een dag te renoveren.

Pleijsier Hotelrenovatie werkt met een vast team van onderhoudsspecialisten, na het renoveren van duizenden kamers weten we wat er moet gebeuren. Duidelijke afspraken en een strakke planning vormen de basis van dit unieke concept. Bij One Day Renovation weet je waar je aan toe bent.

Meer informatie over de mogelijkheden van Pleijsier One Day Renovation? Kijk dan hier.

Met meer dan 100 jaar ervaring en talloze referentieprojecten in de bouwsector heeft Pleijsier Hotelrenovatie zich ontwikkeld tot een betrouwbare, transparante en moderne partner met een toenemende focus op duurzaamheid en toekomstperspectief. Zij richten zich op renovatie en verbouw van bestaande hotelgebouwen of de afbouw van nieuwe hotelgebouwen van nationale hotelketens. Uitgangspunten bij deze projecten zijn modernisering, duurzaamheid en toekomstbestendigheid, met een kritisch oog voor detail. Benieuwd naar de projecten of op zoek naar meer informatie, bekijk dan de projecten pagina.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of gewoon contact met ons opnemen?

Gebruik onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Pleijsier zal zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Pleijsier Hotelrenovatie

De Blokmat 7
8281 JH Genemuiden

038 385 5049
info@pleijsierhotelrenovatie.nl