Meer Over Pleijsier Hotelrenovatie

Met meer dan 100 jaar ervaring in de bouwsector heeft Pleijsier Hotelrenovatie zich ontwikkeld als een betrouwbare, transparante en moderne partner waarbij de focus ook is gericht op duurzaamheid en toekomstperspectief.

Pleijsier Hotelrenovatie richt zich op het renoveren en verbouwen van bestaande hotelgebouwen en het afbouwen van nieuwe hotelgebouwen van landelijke hotelketens. De uitgangspunten bij deze projecten zijn moderniseren, verduurzamen en toekomstbestendig maken. Pleijsier Hotelrenovatie combineert daarbij twee van haar sterke punten:
1. de kwaliteiten en kennis op het gebied van product- en proces denken
2. jarenlange ervaring in de uitvoering van grootschalige renovatietrajecten.

Het resultaat: een tevreden klant en de verbouwing gerealiseerd overeenkomstig de gemaakte afspraken. Bij Pleijsier Hotelrenovatie speelt een kritische kijk op detail een grote rol. Dit is ontstaan doordat Pleijsier Hotelrenovatie in de afwerking veelal wordt ondersteund door haar zusterbedrijf Palet Vastgoedonderhoud. Deze samenwerking biedt naast een nauwkeurige afwerking ook de mogelijkheid om het totale plan uit te voeren. Pleijsier Hotelrenovatie bouwt op warme relaties, door de langdurige samenwerkingen en goede contacten.

Betrouwbaar

Bij Pleijsier Hotelrenovatie is betrouwbaarheid een van de fundamenten van onze bedrijfsfilosofie. Kwaliteit kunnen wij leveren, betrouwbaar dienen wij te zijn.

Betrouwbaar in de kwaliteit die wij leveren en een nuchter, transparant en no-nonsense familiebedrijf met meer dan 100 jaar bouwervaring. Omdat wij specialist zijn op het gebied van hotelrenovaties hebben wij door onze nuchtere en bescheiden mentaliteit het vermogen om in de huid van de hotelier en haar gasten te kruipen. Hierdoor zijn wij in staat om maatwerk te leveren. Dit beproefde succes is een van de specifieke redenen om Pleijsier Hotelrenovatie in het leven te roepen.

Ervaring

Het familiebedrijf Pleijsier Hotelrenovatie heeft ruime ervaring en kennis in de bouw en renovaties. Dit is ontstaan vanuit een gedreven team met grote passie onder de naam Pleijsier Bouw & Onderhoud die is opgericht in 1998 en zich voornamelijk focust op de utiliteitsbouw.

Pleijsier Hotelrenovatie kenmerkt zich door de expertise op het gebied van hotelrenovaties en verdient daardoor een eigen discipline. Op deze manier kan ze haar relaties nog beter bedienen en ontzorgen.

Denkend aan de toekomst

Voor Pleijsier Hotelrenovatie is niet alleen
het eindresultaat belangrijk

In het gehele proces van begin tot eind denkt Pleijsier Hotelrenovatie graag met u mee over de invulling van de samenwerking en de uitvoering van de werkzaamheden. Wij durven onszelf ook wel Pleijsierige mensen om mee te werken te noemen. Waarom? Omdat wij onze nuchtere mentaliteit, de duurzame relaties en een transparante samenwerking hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn een professionele partner met talloze referenties, specialistische kennis en hebben het vermogen om in de huid van de hotelier én de hotelgast te kruipen. Zo zijn wij in staat om maatwerk te leveren daar waar anderen dit niet kunnen mede door ervaring en kennis van de marktpartijen.

Transparantie

Door haar betrokken en transparante manier van werken is Pleijsier Hotelrenovatie een moderne en open partner voor haar relaties. Dit heeft door de jaren heen veel goede samenwerkingen met langdurige relaties opgeleverd.

Pleijsier Hotelrenovatie denkt graag met u mee over de invulling en uitwerking van uw hotel renovatieproject.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of contact met ons opnemen?

Gebruik onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Pleijsier Hotelrenovatie zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Pleijsier Hotelrenovatie

De Blokmat 7
8281 JH Genemuiden

038 385 5049

info@pleijsierhotelrenovatie.nl

Pleijsier Hotelrenovatie is een onderdeel van Pleijsier Bouw & Onderhoud

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of gewoon contact met ons opnemen?

Gebruik onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Pleijsier zal zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Pleijsier Hotelrenovatie

De Blokmat 7
8281 JH Genemuiden

038 385 5049
info@pleijsierhotelrenovatie.nl