Pleijsier Hotelrenovatie levert 15 hotelkamers Amrâth Hotel DuCasque Maastricht op

mei 27, 2021
Amrâth Maastricht

Pleijsier Hotelrenovatie heeft recent 15 hotelkamers gerenoveerd en opgeleverd in het Amrâth Hotel DuCasque Maastricht.

De volgende werkzaamheden zijn verricht: We hebben alle kamers ontruimd (meubels veilig gesteld) daarna hebben we alles gesloopt (tapijt/badkamers/plafonds). Vervolgens nieuwe gips- en systeemplafonds gemonteerd en 4 badkamers opnieuw betegelt. Stucwerk, schilderwerk, nieuw tapijt, nieuw behang, alles schoongemaakt en weer ingericht.

Met meer dan 100 jaar ervaring en talloze referentieprojecten in de bouwsector heeft Pleijsier Hotelrenovatie zich ontwikkeld tot een betrouwbare, transparante en moderne partner met een toenemende focus op duurzaamheid en toekomstperspectief. Zij richten zich op renovatie en verbouw van bestaande hotelgebouwen of de afbouw van nieuwe hotelgebouwen van nationale hotelketens. Uitgangspunten bij deze projecten zijn modernisering, duurzaamheid en toekomstbestendigheid, met een kritisch oog voor detail. Benieuwd naar de projecten of op zoek naar meer informatie, bekijk dan de projecten pagina.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of gewoon contact met ons opnemen?

Gebruik onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Pleijsier zal zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Pleijsier Hotelrenovatie

De Blokmat 7
8281 JH Genemuiden

038 385 5049
info@pleijsierhotelrenovatie.nl