Pleijsier Hotelrenovatie realiseert proefkamer in eigen werkplaats

februari 8, 2022

Voor het 250 kamers tellende nieuwbouwhotel van Amrâth Hôtels, Amrâth Galaxy Jaarbeurs Hotel Utrecht, heeft Pleijsier Hotelrenovatie in eigen werkplaats een proefkamer gerealiseerd. De proefkamer is op ware grootte nagebouwd en voorzien van de juiste materialen. Samen met de opdrachtgever, architect en benodigde leveranciers is er de afgelopen maanden gewerkt aan het definitieve ontwerp. Samen ervaren, onderzoeken en overleggen om uiteindelijk te komen tot een volledig uitgedacht en getoetst concept.

Het hotel ligt op de onderste 7 verdiepingen van de Galaxy Tower. Het wordt een luxe vier sterren hotel met een full service aanbod dat voldoet aan de wensen van de Jaarbeurs gast en dat past bij een stad met allure als Utrecht. Het interieur van de hotelkamer houden we nog even geheim, omdat het 90 meter hoge hotel op het Jaarbeursterrein momenteel nog in aanbouw is.

Pleijsier Hotelrenovatie neemt de afbouw van de 250 hotel- en badkamers inclusief corridors en algemene ruimtes voor haar rekening.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of gewoon contact met ons opnemen?

Gebruik onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Pleijsier zal zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Pleijsier Hotelrenovatie

De Blokmat 7
8281 JH Genemuiden

038 385 5049
info@pleijsierhotelrenovatie.nl