Prachtige gevels voor Jan Luyken Hotel Amsterdam

juni 27, 2023

Na een miljoeneninvestering heeft Zien Group haar eerste pand buiten het Eden Hotels-portfolio heropent. Het historische Jan Luyken Amsterdam met 62 kamers werd omgetoverd tot een plek waar gasten zich thuis kunnen voelen. Dat het oorspronkelijk drie oude herenhuizen waren, kun je in het interieur goed zien. Zo zijn er drie verschillende trappenhuizen en hebben de kamers aan de voorkant glas-in-loodramen. Sommige hotelkamers hebben kleine nisjes en hoekjes om te zitten. Contrasterend is de strakke, hippe inrichting van de kleine kamers met zwart-wit geblokte badkamers. Aan de achterkant kijk je uit op de P.C.Hooftstraat; je bent een steenworp verwijderd van het Museumplein.

Sinds het hotel is overgenomen door de Zien Group, onderging het een grote transformatie. Niet alleen werd er grondig verbouwd, ook het concept is helemaal omgegooid. De eigenaren noemen het zelf liever geen hotel, maar een ‘boutique townhouse’.

Aan Pleijsier Hotelrenovatie en zusterbedrijf Palet Vastgoedonderhoud de schone taak om onderhoud te plegen aan de gevels van de drie herenhuizen die het hotel vormen, deze te herstellen en te voorzien van een prachtige kleur.

Wij feliciteren Zien Group met dit mooie debuut!

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of gewoon contact met ons opnemen?

Gebruik onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Pleijsier zal zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Pleijsier Hotelrenovatie

De Blokmat 7
8281 JH Genemuiden

038 385 5049
info@pleijsierhotelrenovatie.nl