Start uitbreiding slaapzaal met 8 sleeping pods

juni 26, 2024

In opdracht van Generator Hostel Amsterdam is Pleijsier Hotelrenovatie gestart met de uitbereiding van de huidige slaapzaal met 8 extra pods.

Vorig jaar transformeerden wij de ontbijtzaal in de kelder van het Amsterdamse hostel al tot slaapzaal met 19 sleeping pods en sanitaire- en sociale voorzieningen voor gasten om te delen. Nu komen daar nog eens 8 pods bij.

Dit innovatieve en trendy accommodatieconcept, overgevlogen vanuit Japan, biedt naast optimaal ruimtegebruik voor de hotelier, de mogelijkheid voor reizigers om steden met een beperkt budget te verkennen, zonder in te leveren op comfort en privacy.

Zo maakt Generator optimaal gebruik van de ruimte én spelen ze in op de verwachtingen van de nieuwe generatie gasten, die het niet erg vindt dat hun kamer kleiner wordt, als hierdoor meer kamers in een hotel passen. Duurzaamheid is namelijk ook het efficiënt indelen van een hotel, zodat er minder gebouwd hoeft te worden.

De realisatie van deze volgende fase is opnieuw in handen van Pleijsier Hotelrenovatie en haar partners; van ontwerp tot uitvoering van bouwkundige werkzaamheden.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of gewoon contact met ons opnemen?

Gebruik onderstaande contactgegevens of vul het contactformulier in. Pleijsier zal zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Pleijsier Hotelrenovatie

De Blokmat 7
8281 JH Genemuiden

038 385 5049
info@pleijsierhotelrenovatie.nl